LinuxMM:

WikiNimi koostuu sanoista, joissa käytetään isoja kirjaimia ja ovat yhteenkirjoitettuja. WikiNimi tarkoittaa samaa kuin sivun nimi. WikiNimistä tulee automaattisesti linkkejä. Se, mikä on pieni tai suuri kirjain, riippuu ylläpitäjän määrittämistä asetuksista. Vakioasetukset käyttävät Unicode-merkistön koodausta UTF-8, ja numeroita kohdellaan pieninä merkkeinä.

Kun napsautat yläkulmassa korostettuna näkyvää sivun nimeä (tällä sivulla esimerkiksi tekstiä WikiNimi), näet luettelon kaikista sivuista, joilta löytyy linkki kyseiselle sivulle. Kyseistä toimintoa voi käyttää vaikka sivua ei olisi edes luotu, eli tyhjällä sivulla.

Kysymysmerkki ennen linkkiä tai esimerkiksi harmaana näkyvä linkki tarkoittaa, ettei kyseistä sivua ole vielä luotu. Jos napsautat edellä mainitun kaltaista linkkiä, päädyt tyhjälle sivulle. Vasta kun teet muutoksia ja tallennat sivun, linkki ohjautuu tyhjän sivun sijasta sisältöä sisältävälle sivulle. Luettelo kaikista sivuista, joita ei ole vielä luotu, mutta joille johtaa linkki, löytyy sivulta KaivatutSivut.

Voit käyttää kolmea eri merkintätapaa estääksesi linkin luonnin WikiNimestä:

/!\ Joissain wiki-toteutuksissa linkki sivulle UusimmatMuutokset viittaa sivulle uusimmatmuutokset. Tämä on mahdollista varsinkin Windows- ja Mac OS X -käyttöjärjestelmillä toimivissa wikeissä. Asia johtuu siitä, että kyseiset käyttöjärjestelmät eivät yleensä noudata aakkoslajin eroja. Käytännössä asia ilmenee siten, että sanoja esimerkki ja EsiMerkki kohdellaan samanarvoisina.